VoedingSlank4ever biedt de mogelijkheid om dagelijks voedingsadvies op maat te ontvangen. Ten eerste wordt je uitgebreid gemeten en gewogen, waardoor er conclusies kunnen worden getrokken over uw huidige voedingspatroon. Met deze informatie wordt er gekeken naar een jouw individuele energiebehoefte en kan er op een efficiënte manier een persoonlijk voedingsschema worden samengesteld. Door dit voedingspatroon op jou levensstijl aan te passen, zal je gemakkelijk je gezonde levensstijl op lange termijn behouden. De voedingsschema’s bestaan daarom uitsluitend uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen en wat je gemakkelijk kan combineren met jouw gezinsleven.

De menu’s worden opgesteld vanuit de visie van diëtisten. Zij werken met de Richtlijnen Goede Voeding van de gezondheidsraad. Doordat de voedingsschema’s zo op een verantwoorde manier kunnen worden samengesteld volgens de voedingsnormen kan er snel en efficiënt resultaat worden behaald.

Het voedingsadvies is een belangrijk onderdeel van jouw nieuwe levensstijl en heeft het doel om deze te verbeteren door middel van afnemend vetpercentage en gewicht, het stabiliseren van de gezonde levensstijl en zo op lange termijn een gezond gewicht kunnen behouden.