Programma Venray


 

Afslank en Lifestyle Coaching Venray

De juiste mindset is het meest belangrijke in het gevecht tegen overgewicht. Na voeding, spierstimulatie voor een hogere verbrandingsmotor en beweging is coaching cruciaal voor een blijvend resultaat. Tijdelijke, extreme dieetpogingen zullen gezond leven op lange termijn niet garanderen. Dit komt omdat deze te ver afwijken van je huidige levensstijl. Je gezonde levensstijl kan alleen worden gerealiseerd wanneer je huidige leefpatronen leert te doorbreken of aan te passen. Dit realiseren en volhouden op lange termijn kan ontzettend moeilijk zijn zonder de juiste ondersteuning.
Lees meer


 

Voedingsadvies op maat Venray

Slank4ever biedt ook de mogelijkheid om dagelijks voedingsadvies op maat te ontvangen. Ten eerste wordt je uitgebreid gemeten en gewogen, waardoor er conclusies kunnen worden getrokken over uw huidige voedingspatroon. Met deze informatie wordt er gekeken naar een jouw individuele energiebehoefte en kan er op een efficiënte manier een persoonlijk voedingsschema worden samengesteld. Door dit voedingspatroon op jou levensstijl aan te passen, zal je gemakkelijk je gezonde levensstijl op lange termijn behouden. De voedingsschema’s bestaan daarom uitsluitend uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen en wat je gemakkelijk kan combineren met jouw gezinsleven.
Lees meer


 

EMS Infrarood & Kantelvibratie Venray

EMS staat voor Electrische Spier Stimulatie en bindweefselmassage. Deze luxe, ontspannen behandeling wordt daarom als alternatief gezien voor liposuctie en rekent af met cellulite. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen worden als ontspannen en aangenaam ervaren en bieden u een optimaal rustmoment in een drukke week. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.
De behandelingen worden als ontspannen en aangenaam ervaren en bieden u een optimaal rustmoment in een drukke week.
Lees meer

 Fitness & Beweging Venray

Uitsluitend in Venray richten we ons ook op beweging. In een gezellige huiselijke sfeer zorgen onze opgeleide sportinstructeurs ervoor dat iedereen de juiste persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Door te werken in groepen van maximaal 10 personen staat persoonlijke aandacht garant waardoor je doelstelling binnen handbereik ligt. Tijdens cardio- en krachttraining richten we ons met jou op vetverbranding en spierkwaliteit. Daarnaast bieden wij ook ‘BBB’ trainingen aan in een speciale groepsles die gericht is op de specifieke probleemzones Buik, Billen en Benen.
Lees meer