Over ons


Gedragsverandering is een voorwaarde tot duurzaam afslanken en gezond leven op lange termijn. Slank4ever tracht dan ook om binnen haar programma’s alle aspecten van deze levensstijl aan bod te laten komen. Zo wordt er ondersteuning aangeboden op het gebied van voeding, beweging, huid en uiteraard de ‘mindset’. Op deze manier proberen wij het welbekende jojo-effect te vermijden, en jou op een verantwoorde, deskundige en veilige manier te begeleiden in het behalen en onderhouden van een gezonde levensstijl.

 

 

Betsy Stienen-Heijmans
Afslank- en lifestylecoach &
voedingsdeskundige


Betsy Stienen heeft haar sporen verdiend als onderneemster & coach, in de health- en fitnessbranche, met het gebruik van de Straight-Line Coaching methodieken. De focus van haar werk nu, is gericht op het verbeteren van de prestaties van mensen met overgewicht waardoor ze krachtige resultaten boeken. Betsy heeft met Slank4ever een uiterst succesvol bedrijf opgebouwd in een competitieve omgeving en de stap gemaakt haar business volledig te wijden aan vrouwen in de overgang met overgewicht. Door haar krachtige perspectieven en inzichten weet ze met mensen met overgewicht tot de kern te komen van complexe uitdagingen. ‘Dingen weer simpel te maken, zodat ze snel een blijvend resultaat kunnen behalen en be-houden. Ik leer mensen de informatie die ze hebben, ook daadwerkelijk toe te passen.’

Omdat ik niet alle vrouwen in de overgang kan helpen, help ik alleen vrouwen in de overgang die écht geholpen willen worden.

 

 

 

 

 

 

 

Hans Stienen
Bewegingsdeskundige
& fitness-coach


Tijdens 17 jaar ervaring in de fitnessbranche als sportschooleige-naar stuitte Hans Stienen telkens weer op hetzelfde principe: afslanken kan niet gerealiseerd worden door middel van tijdelijke, specifieke acties. Hans heeft daarom niet stilgezeten en heeft een methode ontwikkeld waarin hij zich af wil zetten tegen de standaard dieetmethoden. Wanneer andere dieetmethodes vaak resulteren in het bekende jojo-effect, er veel wordt gewerkt met shakes, poeders en/of pillen, vraagt de methode van Betsy en Hans om een duurzame verandering in de totale levensstijl. Er is zo over nagedacht dat het op de lange termijn mogelijk moet blijven. Verder wordt er niet uitsluitend re-kening gehouden met het lichaam, maar wordt het mentale aspect uitvoerig meegenomen.

Hans heeft als missie om met de afslankmethode van Slank4ever vrouwen in de overgang te helpen om een gezond gewicht te behalen. Hij vindt het belangrijk om deze doelgroep voor te bereiden op een toekomst waarin ze zelf hun gezonde gewicht kunnen onderhouden.

Met zijn managementervaring in de health & fitness branche en zijn ongelooflijke enthousiasme krijgt hij het iedere keer weer voor elkaar om zijn cliënten weer gezond en fit door het leven te laten gaan.