Cliëntervaringen


Tevreden cliënten over Slank4ever!

 

Monique
Slank4ever Maarheeze

“Drie maanden geleden kwam Monique (49) na diverse afvalpogingen zelf te hebben ondernomen bij Slank4ever Maar
heeze voor een intakegesprek. Ze wilde graag van 73 kg naar 65 kg“, zegt Betsy Stienen. “Op de een of andere manier wilde het afvallen maar niet lukken. Ze wou voor eens en altijd op een gewicht zijn waar ze zich prettig bij voelde en dat vooral ook zo houden.”

Monique vertelt:
”Bij slank4ever koos ik voor het 90 dagen resultaat programma 1x per week coaching en 2x per week voor een EMS Huidbehandeling gecombineerd met de kantelvibratie. Betsy heeft mij in 90 dagen begeleid en er voor gezorgd dat ik mij steeds er bewuster van werd wat ik at en waarom ik ongezond snackte en vooral ook dat dit met mijn stemmetje in mijn hoofd te maken had en hoe ik hiermee kon omgaan. Door de wekelijkse coaching en de dagelijkse recepten die ik van haar kreeg ging ik steeds bewuster en gezonder eten, hierdoor ben ik 10 kilo afgevallen, 58 cm geslonken met als bonus 2 kledingmaten minder. Ik voel mij nu zelfverzekerd en prettiger dan ooit!”

”De EMS Huidbehandeling gecombineerd met de kantelvibratie heeft er voor gezorgd dat ik letterlijk strakker in mijn vel zit, een aangename behandeling waarbij de cm slinken. Ook al zou ik nu kunnen stoppen en heb ik bereikt wat ik wilde, heb ik toch voor een na traject gekozen, de behandelingen en coaching van Betsy vond ik zo prettig, het heeft mijn leven een positieve verandering gegeven. Dit kan ik iedereen aanraden.”


 

 

Renate
Slank4ever Venray

Met het toe nemen van de jaren nam ook mijn gewicht jammer genoeg toe (80.6 kg). Afgelopen jaar 2016 in mei begon ik met de hulp van een dieet consulente aan een daar haar samengesteld dieet. Dit hield volgens haar in geen koolhydraten. Ik mocht alleen maar: magere quark, yoghurt, lijnzaad, sla, vis, kip,vlees en niet te vergeten de voorgeschreven tabletten (zeer prijzige voedingsstoffen). Maar dit was niet vol te houden, ik voelde mij slap en vlug moe en absoluut niet happy. Tot dat mijn man mij op een advertentie van Slank4Ever in Venray wees en mij adviseerde om eens contact met hun op te nemen.

Door en met hulp van Hans en zijn Team nam ik maandelijks gewicht af, door begeleid sporten en een geheel andere manier van eten, mijn huidige gewicht is nu 68 kg en ik wil nog steeds op een rustige manier zo door te gaan en wil ik er nog een paar vanaf krijgen. Ik voel me door het verlies van die kilo’s tien keer beter. Ik ga met plezier 2 maal per week naar hun toe en blijf dit ook in de toekomst doen want de persoonlijke begeleiding die ik hier krijg is gewoon super. Ps. Mijn man neemt nu ook af want hij mag ( MOET ) maar het zelfde eten als ik dus een win / win situatie.


 

 

Annemarie
Review 90 dagen resultaat programma Venray

Hallo, ik ben Annemie en ben 68 jaar.
Ik ben blij dat ik Slank4ever heb leren kennen en voelde me er ook meteen thuis. Het is kleinschalig, laagdrempelig en heel vertrouwt. Je wordt fijn begeleid, er wordt op gelet of je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en de apparaten worden voor jou ingesteld. Wat mij ook aansprak zijn de ingeplande afspraken. Deze mag je zelf invullen naar hoe het jou uit komt. Ben je er niet, word je gebeld. Een goede stok achter de deur om toch te gaan sporten, ook al heb je een keertje geen zin. Je wordt echt gemist, het personeel kent je bij naam.

Ik heb in de coaching geleerd om de knop om te zetten en hele bewuste keuzes te maken. Ik ben erg tevreden over Slank4Ever en zij ook met mij. Ze leven met je mee en zijn zichtbaar blij voor me dat me dit is gelukt. Mijn uiteindelijke einddoel heb ik nog niet gehaald in deze 90 dagen. Daarom ben ik het vervolg traject ingestapt. Ik ben al zoveel stappen verder dan toen ik begon, maar ik vind het toch prettig om wat langer begeleid te worden. En natuurlijk blijf ik ook nog twee keer in de week sporten.


 

 

 

Ela
Review 90 dagen resultaat programma

Na 3 jaar lang een gevecht om op een droomgewicht te komen zakte de moed in mijn schoenen. Maar op een mooie dag zag ik op facebook een bericht van Slank4ever voorbijkomen en toen dacht ik dat is zeker iets voor moois voor mij. Ik heb niet lang gewacht om een afspraak te maken. En toen is mijn traject begonnen. Onder goede begeleiding van Stephanie en Betsy (coaching van de juiste voeding) is mijn eetpatroon onder controle.

In combinatie met sporten en persoonlijke begeleiding  van Hans heb ik mijn doel na 3 maanden bereikt. Na 3 maanden heb ik veel geleerd om mijn dagelijkse leven te veranderen naar deze leefstijl. Ik leef gezond, sport regelmatig en zit lekker in mijn vel.


 

 

 

 

 

Mijn naam is Anja en ik ben 55 jaar.

Na jaren van alles geprobeerd te hebben om blijvend af te vallen kwam ik via facebook bij slank4ever terecht. Na het een en ander op hun site te hebben gelezen dacht ik niet geschoten is altijd mis, dus een oriënterend gesprek aangegaan. Ik was gelijk positief omdat je met gewoon eten en begeleiding blijvend resultaat kon boeken. Ik heb er voor gekozen om 2x per week te sporten en de weekmenu’s te gaan volgen. Ik vind de begeleiding erg fijn, sporten op kleine schaal met eigenlijk allemaal “lotgenoten” je voelt je daardoor niet bekeken.

De menu’s zijn heel goed te doen, in het begin is het wennen omdat je 6x per dag eet, maar daar wen je heel snel aan. Ook is het fijn dat je de menu’s kan aanpassen als er iets bij zit wat je niet mag/kan eten( heb zelf een tarwe en varkensvlees intolerantie), naar aanleiding van een lijst met vervangende producten. Het hele gezin kan gewoon mee eten wat natuurlijk ook erg fijn is. Ik ben sinds juli 2017 12 kilo afgevallen en ga nu voor de laatste 9 die ik nog kwijt wil om op een gezond gewicht te komen. Maar met de fijne begeleiding en support zal dit vast en zeker gaan lukken.

Wat je met name leert is keuzes maken, en dat je niet bezig bent met lijnen of dingen niet mogen eten (je mag alles eten maar moet de juiste keuze maken).Je bent bezig met op een andere verantwoorde manier eten.

Groetjes, Anja


 

 

Debbie van Santvoort
13 kilo afgevallen in 4 maanden.

Na mijn zwangerschap was ik er klaar mee… De knop moest om, de kilo’s moesten er vanaf. Op Facebook zag ik het bericht van Stephanie, zoveel afgevallen in een relatief korte tijd. Dat moest ik ook kunnen! Ik heb contact opgenomen met Fit & Slank4ever en een afspraak gemaakt. Het kleine en persoonlijke concept sprak mij direct aan. Niet het massale waarin je je al snel verloren voelt en niet het zien en gezien worden.

Ik ben begonnen met het Lifestyle programma. Hierbij sport je twee keer in de week, inclusief de Better Belly en in combinatie met de voedingslijsten. De lijsten zijn goed te volgen. Je eet normaal en mijn gezin eet gewoon mee. Het is gemakkelijk te volgen en als je er eenmaal in zit gaat de rest bijna vanzelf. De knop is om!

Ik volg ook de groepslessen bij Fit & Slank4ever. Hierbij trainen we gezamenlijk in een gezellige sfeer waardoor het sporten ook echt leuk is en niet als “moeten” voelt. Ik ben heel erg blij met hoe ver ik inmiddels ben gekomen. Zit lekker in mijn vel, krijg complimentjes van mijn omgeving en het regelmatig en gezond eten en sporten hoort nu bij mijn leven. Al met al heb ik dus de juiste manier gevonden om fit te worden, af te vallen en weer lekker in mijn vel te zitten.


 

 

 

 

 

 

Frank & Hetty
Slank4ever Venray

Na een lange zoektocht om wat te doen aan onze gezondheid en gewicht kwamen we via een collega aan het adres van Slank4ever te Venray. Na een intake gesprek zijn we met ons tweetjes op 6 April jongstleden begonnen.

Vooral om het samen te doen heeft als voordeel dat je elkaar kunt stimuleren en ook controleren, maar ook om het samen te bediscussiëren waarom je iets wel of niet moet doen. Samen het eten inkopen in de gemailde boodschappenlijst is al een leuke bezigheid en het bespaarde ons ook ongeveer 1/3 van wat we normaal kwijt zijn aan boodschappen. Dat er daarbij ook nog lekkere producten worden voorgeschreven uit de zgn. “schijf van vijf” is een bijkomend voordeel.

Wat we er vooral van geleerd hebben is dat we in plaats van 3x daags nu 6x daags eten en dat het     “ hongergevoel l” veel meer wordt weggenomen. Het voorkomt ook het zgn. snaaien later op de dag.   Door samen sporten twee keer in de week levert natuurlijk ook een bijdrage om je fitter te voelen, het grote voordeel bij Slank4ever is dat de toestellen van te voren worden ingesteld op je eigen gewicht en lengte.

Al met al is Hetty sinds 6 april nu 12 kg en Frank 11 kg aan gewicht kwijtgeraakt waarbij er tussentijds nog vakantie werd gevierd. Wij zijn dan ook ruim tevreden en zullen verder doorgaan om het ingeslagen traject voort te zetten, we voelen ons fitter, vrolijker maar vooral ook gezonder. Het was dus een juiste keuze van ons om in zee te gaan met Slank4ever!    


 

 

Miriam
Slank4Ever Venray

2016, het nieuwe jaar is net begonnen en natuurlijk ook ik maak weer goede voornemens. Maar deze keer ga ik het anders aanpakken. Mijn leefstijl moet om. En daarvoor ga ik naar Hans van Slank 4 ever. Op 8 januari is het dan zover, mijn intake gesprek met Hans. Mijn doel wordt 25 kilo afvallen en Hans gaat me daarbij ondersteunen. Met meer bewegen, met anders eten en de rest moet ik zelf doen natuurlijk. Ik heb er zin in …..Het sporten , cardiotraining (half uurtje) en fitness, wordt rustig opgebouwd. De groep is lekker klein en er is altijd tijd voor je. Ik merk dat ik het leuk vind om een uurtje lekker bezig te zijn. Fijn voor mij dat ik van te voren steeds afspreek wanneer ik kom sporten, afzeggen is er dus niet bij.

De eetlijsten die ik per twee weken krijg zijn een steun in de rug. En omdat we thuis met zijn vijven zijn wilde ik gewoon “normaal” eten, geen reepjes, shake’s etc. Diëten door te eten En het kan, de kilo’s gaan eraf . Nu 3 maanden verder ben ik op de helft. 12,5 kilo lichter. Ik voel me beter en weet dat ook de laatste kilo’s eraf gaan als ik me aan de afspraken houd. En toen ik net na het sporten weer de deur uit liep bij Hans riep hij me nog even na: motivatie is één, maar doen wat je moet doen das twee. En dat is wat ik doe. En ik voel me er veel beter bij.


 

 

 

 

 

 

Jolanda
20 kg afgevallen in 1 jaar tijd bij Slank4Ever Venray

Jarenlang ben ik bezig geweest met afvallen en diëten. Het bracht mij geen voldoening en resultaat zoals ik dat graag zou zien. Totdat ik bij Slank4ever binnen stapte, het gaf mijn een goed gevoel om er toch weer voor te gaan. De voedingslijsten zijn duidelijk en goed te doen vo

or iedereen. Het voelt niet als afvallen als je ziet wat je allemaal mag eten. En als je dan toch weer afvalt is dit toch een beloning op je werk wat je ervoor doet.

Bij Slank4ever sport je in een bijzonder fijne (huiskamer)sfeer, iedereen wordt hier hetzelfde behandeld, of je nu komt om af te slanken of om gewoon lekker fit bezig te zijn. Ik ben nu ongeveer een jaar bezig en mijn resultaat is al 20 kilo lichter, wil zeker nog enkele kilo’s afslanken maar met mijn motivatie en de begeleiding van Slank4ever gaat dat zeker lukken. Ik ben super trots op mijzelf dat ik al zover gekomen ben, en door de andere leefstijl die ik heb aangenomen gaan die laatste kilo’s er zeker nog van af.


 

 

 

 

 

 

Loes
10 kg afgevallen in 3 maanden.

Bij Slank4ever heb ik een stok achter de deur om mijn doel te bereiken. Bij een grote sportschool ga je op in de menigte en trekt er niemand aan de bel als je een maand niet komt. Bij Fit & Slank4ever kom je op afspraak, door de kleinschaligheid hebben ze altijd tijd voor je. En laten ze je zeker niet “aan rommelen”. Met het eetprogramma ben ik weer iedere dag aan t koken en ben ik dingen gaan proberen die ik eerst nooit zou klaarmaken. Gewone recepten met normale voeding waar de hele fam. mee kan eten. Ook als het even tegen zit, blijven ze achter je staan en helpen ze je verder op het mentale vlak.

Slank4ever tot zover bedankt en we gaan zeker door tot dat ik mijn gedachten het sporten en de voeding in mijn leefstijl heb aangepast zodat ik nooit meer opnieuw hoef te beginnen met afslanken.


 

 

 

Yvonne & Kevin
18 & 14 kg afgevallen.

We kennen het allemaal wel. Je hoort het van mensen om je heen zou je toch niet eens gaan sporten en wat afvallen. Dat is veel beter voor je. Maar je zit vast in een ritme en om die te doorbreken is lastig.

Dan krijg je van de dokter te horen dat je er echt wat aan moet doen. Dus ga je op zoek naar iets wat bij je pas

t. Wij (Yvonne en Kevin) zijn uiteindelijk bij Slank4ever gekomen. Eerst een intakegesprek; je gaat er toch naar toe met wat schaamte, je denkt wat zullen ze wel niet denken. Na het gesprek hadden wij een heel goed gevoel om hier aan de slag te gaan. Maar dan komt het eerste weegmoment (zeker niet leuk!) en dan schrik je toch.

Altijd wel geweten maar niet verwacht. Wij zijn gestart met het groepsprogramma. Wij hebben wel gemerkt als je het met je elkaar doet dat je elkaar steunt en doorzet. Je overtuigd elkaar om door te gaan! Je gaat je steeds fitter voelen en alles gaat gemakkelijker.

Door de coaching leer je om samen over de je eet- en leef gewoontes te praten. Hoe je kan voorkomen dat je steeds terug valt in je oude gedrag. Wij zijn van mening dat je hier echt sterker van wordt. We zeggen niet voor niks het is life changing.

Inmiddels zijn we 18KG en 14 KG kwijt. SAMEN STA JE STERK!!!!
Natuurlijk geldt voor iedereen:
Wanneer begin jij?