Blog

 

11.06.2018 | Peel & Maas

 

16.03.2018 | Verhuisbericht

Beste lezers,

Via dit bericht willen we jullie graag op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen binnen Slank4ever.

Slank4ever Maarheeze verhuist per 1 april naar Slank4ever Venray. Wegens drukte is de afstand tussen deze locaties moeilijk te combineren. We vinden het jammer dat onze mooie locatie in Maarheeze gaat sluiten maar we hebben ervoor gekozen om ons op Venray te focussen. Dit omdat we op deze locatie gebruik kunnen maken van de fitnessfaciliteiten en zo het totaalpakket van ons concept kunnen waarborgen.
Op deze 
manier kunnen wij beter in de behoefte van onze doelgroep voorzien.

Wij verheugen ons enorm op de nieuwe opening in Venray die op zondag 13 mei zal plaatsvinden; een feestelijke dag waar iedereen een kijkje mag komen nemen op onze vernieuwde locatie.

 

We kijken uit naar ons avontuur in Venray, er staat ons en jullie een hoop nieuwe en verrassende dingen te wachten.
Houdt hiervoor onze website in de gaten; www.slank4ever.nl

Voor nu willen we alle mensen bedanken die Slank4ever Maarheeze tot een succes hebben gemaakt.

Groetjes en graag tot 13 mei!

Hans & Betsy

 23.02.2018
| Artikel Peel en Maas

Interesse in een intake gesprek? Meld je dan hier aan!


05.02.2018 | Step out of your comfort zone because that’s where the magic happens!

Iedereen heeft gedurende zijn leven zijn eigen comfortzone afgebakend. Een box waarin we alle hoeken afgetast hebben zodat we veiligheid voelen en niks tegenkomen wat we niet verwachten. Deze  comfortzone is tevens de grootste valkuil in de strijd tegen afslanken. Je comfortzone bestaat namelijk uit overtuigingen, gewoontes en gedragingen die jou in je veilige plek houden, daar waar je gewend bent om te zijn. En laat dat nou net de plek zijn die ervoor heeft gezorgd dat jij nu op dit punt in je leven staat.


De invloed van je gedachten en gevoelens op je daadwerkelijke gedrag en resultaten is gigantisch. Jouw overtuigingen, gedachten en perspectieven op de wereld zijn allesbeslissende factoren in jouw persoonlijke groei. Je hersenen willen namelijk dat jij telkens weer in deze comfortzone blijft en maken het daarom extra moeilijk om eruit te stappen. Een dagje niet snoepen? Dat ben ik gewend, ik snoep al mijn hele leven, ik heb zo hard gewerkt vandaag ik verdien dat stuk chocolade. Deze gedachten zal je altijd blijven hebben. Morgen ga ik sporten! Om de volgende morgen je toch nog een keertje om te draaien omdat het buiten regent. De kunst is om je bewust te worden van deze gedachten, en de kracht vinden om je hiervan los te maken. 

Je herkent het vast wel, dat stemmetje in je hoofd wat jou in jouw oude vertrouwde veilige comfortzone laat zitten. Puur omdat jij dit gewend bent, en je hersens denken dat het zó dus hoort.  

Wil je echt aan je afslankdoelen gaan werken, is het tijd om dat veilige comfortabele leventje vaarwel te zeggen en die muren van je comfortzone te verleggen. 

Wij bij Slank4ever kunnen je daarbij helpen.
Groetjes,
Betsy, Hans & Robin
 
 P.s. Wil jij wekelijks onze blog ontvangen? Laat hier beneden je E-mailadres achter!


23.01.2018 | Ach, één stukje vlaai kan toch geen kwaad?


Je omgeving kan best negatief reageren op jouw afslankpoging. Zo kun je bijvoorbeeld worden gezien als spelbreker wanneer je een glas wijn afslaat, of geen stukje taart neemt. Mensen kunnen het zelfs zien als een persoonlijke afwijzing. 


‘Neem toch nog lekker één glaasje wijn’, ‘
Een stukje taart kan toch geen kwaad?’, ‘Jij hebt dat toch niet nodig?’

Sociale druk heerst enorm, zo is de menselijke natuur nu eenmaal ingesteld.  Mensen zijn kuddedieren en vatbaar voor de mening van anderen. Wanneer gezond leven niet de norm is onder jouw kringen kan het lastig zijn om van deze ongezonde norm af te wijken. Je bent kwetsbaar voor het oordeel van je omgeving.  Vervelend in jouw strijd tegen de kilo’s. Deze week willen we je bewust maken van waarom mensen niet altijd positief en motiverend kunnen zijn in jouw afslanktraject.

–       Het dwingen van een andere persoon om gezond te leven is onmogelijk. Het moet vanuit die persoon zelf komen om de knop om te zetten. Motivatie komt vanuit jezelf, niet omdat iemand anders je verteld wat je moet doen. Onthoud dus goed dat dit geen enkele zin heeft.
–       Vaak is het confronterend voor je omgeving wanneer jij je gezonde levensstijl vol motivatie wil doorzetten. Dus wanneer er neerbuigend wordt gedaan ten opzichte van je afslankdoelen kunnen mensen zich geconfronteerd voelen met hun eigen ongezonde levensstijl. Jij gaat er namelijk mee aan de slag, en zij niet. 
–       Je omgeving kan het verkeerde beeld hebben bij afslanken, i.p.v. een gezonde levensstijl te realiseren zijn er overtuigingen dat afvallen gelijk staat aan crashdiëten en ‘niks meer mogen’. Zij kunnen zich slachtoffer voelen van jouw afslankpoging (denk aan je huishouden die gewoon lekker met een zak chips op de bank wil ploffen). 
–       Het kan zo zijn dat je omgeving zich niet bewust is van zijn/haar ongezonde levensstijl. Ze denken dat ze al gezond leven, omdat ze onvoldoende inzicht hebben in de realiteit. Dit maakt ze kwetsbaar wanneer jij denkt wél de juiste levenswijze te hebben gevonden. 

Onze belangrijkste tip: laat je niet overhalen door je omgeving om van je gezonde levensstijl af te wijken. Je zal een een positieve spiraal komen, je zal beter kunnen verantwoorden waar je mee bezig bent, je bent overtuigd van je eigen kunnen en uiteindelijk zal je respect krijgen en een voorbeeld kunnen zijn. 

Denk wat belangrijk is voor jouw lichaam en jouw mindset. Leef niet ongezond omdat dat de norm is, kies voor je eigen belang. 

 

Groetjes,
Betsy, Hans & Robin

P.s. Wil jij wekelijks onze blog ontvangen? Laat hier beneden je E-mailadres achter!