Programma Maarheeze


 

Afslank en Lifestyle Coaching Maarheeze

De juiste mindset is het meest belangrijke in het gevecht tegen overgewicht. Na voeding, spierstimulatie voor een hogere verbrandingsmotor en beweging is coaching cruciaal voor een blijvend resultaat. Tijdelijke, extreme dieetpogingen zullen gezond leven op lange termijn niet garanderen. Dit komt omdat deze te ver afwijken van je huidige levensstijl. Je gezonde levensstijl kan alleen worden gerealiseerd wanneer je huidige leefpatronen leert te doorbreken of aan te passen. Dit realiseren en volhouden op lange termijn kan ontzettend moeilijk zijn zonder de juiste ondersteuning.
Lees meer


 

Voedingsadvies op maat Maarheeze

Slank4ever biedt ook de mogelijkheid om dagelijks voedingsadvies op maat te ontvangen. Ten eerste wordt je uitgebreid gemeten en gewogen, waardoor er conclusies kunnen worden getrokken over uw huidige voedingspatroon. Met deze informatie wordt er gekeken naar een jouw individuele energiebehoefte en kan er op een efficiënte manier een persoonlijk voedingsschema worden samengesteld. Door dit voedingspatroon op jou levensstijl aan te passen, zal je gemakkelijk je gezonde levensstijl op lange termijn behouden. De voedingsschema’s bestaan daarom uitsluitend uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen en wat je gemakkelijk kan combineren met jouw gezinsleven.
Lees meer


 

EMS Infrarood & Kantelvibratie Maarheeze

EMS staat voor Electrische Spier Stimulatie en bindweefselmassage. Deze luxe, ontspannen behandeling wordt daarom als alternatief gezien voor liposuctie en rekent af met cellulite. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen worden als ontspannen en aangenaam ervaren en bieden u een optimaal rustmoment in een drukke week. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.
De behandelingen worden als ontspannen en aangenaam ervaren en bieden u een optimaal rustmoment in een drukke week.
Lees meer