Contact

 

Heb jij overgewicht en wil je binnen 90 dagen kilo’s afslanken en een gezond gewicht behouden?

Ben jij een vrouw in de overgang en begint je broek steeds strakker te zitten? Denk jij bij het woord dieet ook gelijk aan leven op salades en shakes? Ben jij ook bang dat je een dieet niet kan volhouden, of dat je terugvalt in het jojo-effect? En wil jij aan een gezonde levensstijl werken maar evengoed blijven genieten?

In het 90 dagen programma leer je hoe je gezond en lekker kan blijven eten zonder honger te lijden. Je boodschappen doe je gewoon bij de supermarkt, je kookt met normale producten zodat je hele gezin kan mee eten. Verder zijn het juist de alledaagse situaties die afslanken moeilijk kunnen maken, wat dacht je van die ene verjaardag of dat etentje met vrienden? Je leert hier effectief mee om te gaan zodat je jezelf niet telkens weer vanalles hoeft te verbieden. Het is belangrijk dat je kan blijven genieten van eten. Qua motivatie krijg je, buiten dat er in behapbare stappen naar resultaat wordt gewerkt, 90 dagen een stok achter de deur. Jouw doorzettingsvermogen laat je niet meer in de steek!

Wil jij binnen 90 dagen kilo’s afvallen en afrekenen met het jojo-effect? Klik dan op onderstaande button om een kennismakingsgesprek aan te vragen, dan neemt Betsy binnen 24 uur contact met je op!

 

Betsy bespreekt met jou de mogelijkheden voor een gegarandeerd afslank resultaat.

 

Wij zijn een sport- en afslankcentrum gericht op figuurcorrectie, afslanken en figuur behoud met programma’s die persoonlijk worden samengesteld voor het beste resultaat.

Om het gewenste gewicht te bereiken met blijvend resultaat (zonder jo-jo-effect) word je op een deskundige manier begeleid door onze instructeurs en voedingsdeskundigen. Met een persoonlijk coach wordt op een verantwoorde, veilige en gezonde manier getransformeerd naar een gezonde leefstijl.

Wij bieden jou:

  • Persoonlijke coaching
  • Voedingsadvies op maat
  • Professionele begeleiding
  • Spiertraining op professionele apparatuur
  • Gegarandeerd afvallen zonder jo-jo effect
  • 90 dagen programma met mindcoaching

 

Heb je andere vragen of wil je meer weten? Loop gerust eens binnen of neem via de onderstaande gegevens contact met Slank4Ever op.

 

Contactinformatie

Slank4ever

Leunseweg 53a
5802 CG Venray

T 0478-562954
E mindcoaching@slank4ever.nl