Coaching

    


Na voeding, en beweging is de focus op je mindset cruciaal in het gevecht tegen overgewicht. Met het oogpunt op een blijvend resultaat is gedragsverandering een voorwaarde om oude leefpatronen te doorbreken. De afslankcoaching bij Slank4ever biedt ondersteuning in het doorbreken van belemmerende gedachten en overtuigingen en biedt die stok achter de deur om alles uit jouw doorzettingsvermogen en motivatie te halen. Door ons hiermee te onderscheiden van doorgaans extreme dieetpogingen, die veel van jezelf en je lichaam vragen, ligt de focus bij Slank4ever op het realiseren en volhouden van een gezonde levensstijl op de lange termijn.

  1. Wij rekenen af met korte termijn oplossingen en het bekende jojo-effect;
  2. Wij bieden perspectief voor de lange termijn zodat je niet weer terugvalt in je oude leefpatroon;
  3. We helpen je te transformeren naar een gezonde levensstijl die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en jouw ideale gewicht.
  4. No-nonsense, praktisch en resultaatgericht!

Binnen Slank4ever kunt u kiezen voor twee soorten coaching; Persoonlijke coaching of groepscoaching.

 

 

 

 

 


Persoonlijke coaching

Bij persoonlijke coaching heb je wekelijks contact met jouw eigen afslank en lifestyle coach. Jij staat hierbij centraal en de begeleiding in jouw afslanktraject wordt geheel op jou situatie afgestemd.

 


Small Groepscoaching

In small groepscoaching werk je in kleine, selectieve groepen van maximaal vier personen aan jou afslank-doelen. De kracht van deze coaching ligt in de samenwerking met je groepsgenoten. Je motiveert, ondersteunt en helpt elkaar om jou persoonlijk doel te halen. Aanmelden met je partner, vriendin(nen), zus, of schoonzus, is voor velen een extra stimulans. Het samen zijn en samen doen helpt meestal erg goed bij de realisatie van jou doel. De groep deelnemers leren de basis beginselen om samen een gezonde levensstijl te realiseren.