Beweging


    


 

Bij Slank4ever richten we ons natuurlijk ook op beweging. Dat doen wij in een gezellige huiselijke ambiance waar onze opgeleide sportinstructeurs de begeleiding verzorgen. Bij ons werken wij in groepen van maximaal 10 personen, waarbij de persoonlijke aandacht niet ontbreekt. Een van onze programma’s   is de cardio-, en krachttraining, waarbij vetverbranding en spierkwaliteit prioriteit nummer één is! Een ander programma is de ‘BBB’ training, (Buik, Billen en Benen), om deze specifieke probleemzones aan te pakken. Deze training gebeurd eveneens in groepsverband.

 

 

Fitness voor ouderen

Over het algemeen wordt er een leeftijd vanaf 65 jaar aangehouden, dat de afname van spierkracht, spiermassa en lenigheid ontstaat. De oorzaak is een verandering in de stofwisseling waarbij een verhoogd risico op botontkalking kenmerkend zijn. Door op oudere leeftijd regelmatig te bewegen, worden deze afname sterk vertraagd. Een actieve levensstijl helpt je niet alleen vitaal te blijven maar ook om fit en mentaal sterker in het leven te staan. Niet de leeftijd maar de biologische kalender is de oorzaak van deze veranderingen en met een actief fitness beleid kunt u deze kalender behoorlijk bijstellen.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij Slank4ever en bespreek met ons uw wensen zodat wij kunnen bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.